Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkości dla naszych pociech.
Bez pieczenia, szybko, smacznie i zdrowo z ulubionymi dodatkami , u nas broku...
Odsłon: 17262
Pyszna i szybka w przygotowaniu surówka obiadowa idealna do dań mięsnych rybn...
Odsłon: 4593
Najlepsza sałatka ogórkowa, poważnie. Chrupiący ogórek, oliwki i słona feta p...
Odsłon: 135
Dzisiaj szaszłyki z polędwiczki wieprzowej, świeżej papryki oraz cebuli czerw...
Odsłon: 25
Najlepsza sałatka ogórkowa, poważnie. Chrupiący ogórek, oliwki i słona feta p...
Odsłon: 135
Dzisiaj szaszłyki z polędwiczki wieprzowej, świeżej papryki oraz cebuli czerw...
Odsłon: 25
Składniki
Wykonanie: Białka ubić na sztywno ze szczyptą soli, wsypując porcjami cukier. Ubijać przez 15 minut, przełożyć do formy wyłożonej papierem do pieczenia i suszyć w piekarniku w temperaturze 100 stopni przez 2 godziny. Następnie ostudzić, zebrać delikatnie łyżeczką od środka bezę, nie uszkadzając spodu, a brzegi zostawić. Kruszonkę bezową odłożyć. Śmietankę kremówkę ubić z cukrem pudrem i waniliowym oraz sokiem z cytryny i żelatyną rozpuszczoną w trzech łyżkach gorącej wody. Ubitą śmietankę wyłożyć na wydrążoną bezę, po czym ułożyć równomiernie owoce, posypać odłożoną kruszonką bezową, schłodzić w lodówce przez minimum 3 godziny i podawać.
Przepisy Desery
Desery
Ciasto ambitnej żony
Desery
Słonecznikowiec
Desery
Ptasie mleczko z galaretką
Desery
Sernik Dalgona coffee
Ciasto ambitnej żony
Jeśli masz ochotę zrobić wrażenie na całej rodzinie, przygotuj ciasto ambitne...
Odsłon: 78249
Słonecznikowiec
Słonecznikowiec nie jest bardzo popularnym ciastem, a szkoda. Dawniej ciasto...
Odsłon: 59688