Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A’la serniczek na zimno
Blaszka okrągła
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 302
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 2177
Szukasz pomysłu na wyjątkowy obiad? Znudził Ci się tradycyjny schabowy? Ten p...
Odsłon: 1671
Witam serdecznie wszystkich odwiedzających mojego bloga kulinarnego chciałab...
Odsłon: 375
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 302
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 2177
Szukasz pomysłu na wyjątkowy obiad? Znudził Ci się tradycyjny schabowy? Ten p...
Odsłon: 1671
Witam serdecznie wszystkich odwiedzających mojego bloga kulinarnego chciałab...
Odsłon: 375
Składniki
Kasze manna ugotuj w 1 l mleka. Margarynę utrzyj z cukrem i żółtkami. Stopniowo dodawaj zimna kasze manna. Gdy masa będzie dosyć gładka wyłóż na blaszkę. Możesz dodać biszkopty lub inny spod pod ciasto , możesz też dodać owoce na boki. Odstaw do stężenia