Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny,aromatyczny ,rozpływa się w ustach.Lekko winna masa z mascarpone dodaje smaku.Serdecznie Wam polecam:)
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 98
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 1253
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 783
Któż nie kocha pomidorowej. Klasyczny przepis zna każda gospodyni domowa, ale...
Odsłon: 911
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 98
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 1253
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 783
Któż nie kocha pomidorowej. Klasyczny przepis zna każda gospodyni domowa, ale...
Odsłon: 911
Składniki
Jabłka obrać i zetrzeć na grubych oczkach tarła. Dać do rondla ,doprowadzić do zagotowania i wsypać 2 galaretki mieszać do ich rozpuszczenia. W tortownicy 25/25 cm na spodzie ułożyć herbatniki i wylać na nie przestudzoną masę jabłkową. Dać w chłodne miejsce do stężenia.
Na stężałe jabłka poukładać rurki waflowe,jeśli chcecie można dać więcej. Zrobić masę z mascarpone i kokosu. Śmietankę ubić na sztywno,dodać do serka. Wsypać cukier,skórkę z cytryny oraz sok. Wymieszać mikserem.Na końcu wsypać kokos i jeszcze raz wymieszać.
Na masę jabłkową wyłożyć krem,wyrównać i obficie posypać startą czekoladą.
Smacznego życzę!