Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
Zaparz kawę, wystudź. Serek mascarpone wymieszaj z cukrem pudrem na najniższych obrotach. Śmietanę ubij na sztywno, wlej 3 łyżki kawy, delikatnie połącz z serkiem. Każdy blat biszkoptu nasącz likierem lub kawą.
Jeden blat ułóż na spodzie, posmaruj 1/3 kremu, przykryj drugim blatem, wyłóż 1/3 kremu, przykryj trzecim blatem, wierzch i boki posmaruj resztką kremu. Czekoladę rozpuść, wystudź, wylej na tort. Schładzaj 2 godziny.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień