Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tort z biszkoptami i czekoladą"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
Składniki
Białka ubij z cukrem i żółtkami. Dodaj mąkę i kakao. Dno tortownicy wyłóż papierem, powoli wlewaj masę. Piecz przez 25 minut w temperaturze 180°C.
Żelatynę i kawę wymieszaj. Śmietankę i serek zmiksuj, dodaj cukier i kawę. Biszkopt przekrój, nasącz blaty i biszkopty. Na blat wyłóż 1/2 kremu, ułóż biszkopty, krem i drugi blat. Serek zmiksuj z cukrem, posmaruj wierzch i boki, posyp kakao. Udekoruj.
CZAS: około 2 godzinŹródło: Dobry Tydzień