Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tort z sercem"
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 274
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 653
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 967
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 274
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 653
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 967
Składniki
Białka ubij. Dodaj cukier, żółtka, mąkę, resztę składników. Wylej do formy. Piecz 40 minut w 160°C.
Przygotuj masę karpatkową. Przygotuj masę cappuccino. Zagotuj mleko, dodaj cappuccino, schłodź. Dodaj resztę składników, zmiksuj.
Udekoruj tort masami, ułóż owoce. Udekoruj czekoladami.
CZAS: około 2 godziny
<strong>Pani Anna Gałach mieszka w Mszczonowie</strong>Źródło: Dobry Tydzień