Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Trójkolorowe ciasteczka"
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 99
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3339
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1191
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 99
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3339
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1191
Składniki
Masło rozpuść, dodaj czekoladę. Jajka utrzyj z cukrem, czekoladą z masłem, dodaj mąkę, kakao.
Masę wlej do formy, piecz 10 minut w temp. 180°C. Twaróg utrzyj z cukrem, jajkami i aromatem, dodaj ciepłą białą czekoladę i zmiksuj. Masę wylej na spód i piecz 30 minut w 180°C. Posyp cukierkami.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień