Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do obtoczenia trufli można użyć cukru pudru, kakao, a także wiórek kokosowych, orzechów. Z podanego przepisu wychodzi około 40 trufli.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 768
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22810
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15226
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4918
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45828
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 768
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22810
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15226
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4918
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45828
Składniki
Czekolady roztopić w kąpieli wodnej.
Zmiksować margarynę z cukrem pudrem na masę.
Wystudzoną czekoladę dodać do margaryny. Zmiksować na jednolitą masę. Włożyć do lodówki na ok.1 godzinę.
Z wystudzonej masy formować kulki i obtaczać część w cukrze pudrze, część w kakao.