Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do obtoczenia trufli można użyć cukru pudru, kakao, a także wiórek kokosowych, orzechów. Z podanego przepisu wychodzi około 40 trufli.
Masz ochotę pochrupać coś słodkiego? Przygotuj domowe ciastka z masłem orzech...
Odsłon: 1056
Bataty to wciąż nie dość doceniana w Polsce słodka odmiana ziemniaków. Na uwa...
Odsłon: 981
Masz ochotę pochrupać coś słodkiego? Przygotuj domowe ciastka z masłem orzech...
Odsłon: 1056
Bataty to wciąż nie dość doceniana w Polsce słodka odmiana ziemniaków. Na uwa...
Odsłon: 981
Składniki
Czekolady roztopić w kąpieli wodnej.
Zmiksować margarynę z cukrem pudrem na masę.
Wystudzoną czekoladę dodać do margaryny. Zmiksować na jednolitą masę. Włożyć do lodówki na ok.1 godzinę.
Z wystudzonej masy formować kulki i obtaczać część w cukrze pudrze, część w kakao.