Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do obtoczenia trufli można użyć cukru pudru, kakao, a także wiórek kokosowych, orzechów. Z podanego przepisu wychodzi około 40 trufli.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1082
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4718
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1371
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1082
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4718
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1371
Składniki
Czekolady roztopić w kąpieli wodnej.
Zmiksować margarynę z cukrem pudrem na masę.
Wystudzoną czekoladę dodać do margaryny. Zmiksować na jednolitą masę. Włożyć do lodówki na ok.1 godzinę.
Z wystudzonej masy formować kulki i obtaczać część w cukrze pudrze, część w kakao.