Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lody z malaksera, najszybsza wersja!
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15730
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 416
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15730
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 416
Składniki
Truskawki trzeba zamrozić. Mrożone włożyłam do malaksera, dodałam dodatki. Truskawki skropione alkoholem zyskują na słodyczy dlatego nie trzeba dużo dodawać słodkiego. Całość zmalaksowałam i lody podałam w pucharkach. Nadmiar można mrozić.
Smacznego :)