Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lody z malaksera, najszybsza wersja!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 57
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 171
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4206
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 57
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 171
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4206
Składniki
Truskawki trzeba zamrozić. Mrożone włożyłam do malaksera, dodałam dodatki. Truskawki skropione alkoholem zyskują na słodyczy dlatego nie trzeba dużo dodawać słodkiego. Całość zmalaksowałam i lody podałam w pucharkach. Nadmiar można mrozić.
Smacznego :)