Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lody z malaksera, najszybsza wersja!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1320
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 226
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1320
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 226
Składniki
Truskawki trzeba zamrozić. Mrożone włożyłam do malaksera, dodałam dodatki. Truskawki skropione alkoholem zyskują na słodyczy dlatego nie trzeba dużo dodawać słodkiego. Całość zmalaksowałam i lody podałam w pucharkach. Nadmiar można mrozić.
Smacznego :)