Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Truskawkowy deser"
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1408
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 310
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1039
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1408
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 310
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1039
Składniki
Makaron ugotuj w osolonym wrzątku według przepisu na opakowaniu.
Do miski włóż ser biały oraz mascarpone, dosyp cukier puder i dodaj kilka kropli aromatu cytrynowego. Całość ucieraj do czasu, aż uzyskasz krem o jednolitej konsystencji.
Tak przygotowaną masą serową napełnij muszle.
Truskawki rozmroź, po czym zmiksuj je z dodatkiem cukru. Polej muszelki gotowym musem i schłodź je w lodówce.
Justyna Cukier z DrzewicyŹródło: Super TV