Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Warzywa z patelni"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 262
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 192
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 262
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 192
Składniki
Warzywa umyj, osusz, pokrój na kawałki. Pietruszkę pokrój, ugotuj na parze. Na patelnię wlej oliwę, podgrzej, wrzuć pozostałe warzywa, smaż je pod przykryciem, często mieszając.
Dodaj pietruszkę, czosnek, przyprawy, smaż chwilę. Podawaj z pieczywem.
Czas: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień