Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na wegańską czekoladę - proste i smaczne rozwiązanie dla wegan i miłośników czekolady. Bez dodatku mleka i jaj - tylko naturalne składniki. Spróbuj swojej własnej, domowej czekolady w kilku prostych krokach.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 58
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 90
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 46
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 113
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 58
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 90
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 46
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 113
Składniki
1. W rondelku podgrzej cukier trzcinowy i olej kokosowy na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. 2. Dodaj kakao i mleko roślinne do rondelka, ciągle mieszając, aż czekolada będzie gładka. 3. Dodaj ekstrakt z wanilii i dokładnie wymieszaj. 4. Przelej mieszankę czekoladową do formy do czekoladek lub do foremek na lód wyłożonych folią spożywczą. 5. Wstaw do lodówki na co najmniej godzinę, aż czekolada zastygnie.