Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na wegańską czekoladę - proste i smaczne rozwiązanie dla wegan i miłośników czekolady. Bez dodatku mleka i jaj - tylko naturalne składniki. Spróbuj swojej własnej, domowej czekolady w kilku prostych krokach.
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2601
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1083
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4883
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 391
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 859
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 10903
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2601
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1083
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4883
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 391
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 859
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 10903
Składniki
1. W rondelku podgrzej cukier trzcinowy i olej kokosowy na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. 2. Dodaj kakao i mleko roślinne do rondelka, ciągle mieszając, aż czekolada będzie gładka. 3. Dodaj ekstrakt z wanilii i dokładnie wymieszaj. 4. Przelej mieszankę czekoladową do formy do czekoladek lub do foremek na lód wyłożonych folią spożywczą. 5. Wstaw do lodówki na co najmniej godzinę, aż czekolada zastygnie.