Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wykwintna sałatka na ciepło z cukinią"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 42
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 130
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 42
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 130
Składniki
Wszystkie warzywa i grzyby dokładnie umyj i pokrój na mniejsze kawałki.
Suszone pomidory odsącz z oleju i przekrój na pół.
Cukinię posól i odstaw na pół godziny, żeby puściła sok. Następnie wytrzyj ją papierowym ręcznikiem.
Ułóż warzywa na tacce, posyp oregano oraz bazylią i ugrilluj.
Oliwę wymieszaj z sokiem z cytryny. Dolej wodę, dodaj musztardę, paprykę w proszku, sól i pieprz.
Sos wymieszaj. Zalej nim grillowane warzywa. Podawaj na ciepło.Źródło: Super TV