Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry do kawy i cherbaty.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1127
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1127
Składniki
W szklance gorącej wody rozpuszczamy galaretkę, bardzo dokładnie mieszając, by nie było grudek.
Jeszcze ciepłą ubijamy z winem i natychmiast rozlewamy do wychłodzonych pucharków.
Stawiamy w chłodnym miejscu.
Przed podaniem przybieramy sporym kleksem bitej śmietany, zwieńczonym koktajlową wisienką i świeżym listkiem melisy.