Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa szpinakowa po 6. miesiącu"
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 199
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 199
Składniki
Marchew, pietruszkę i ziemniak starannie umyj, obierz, opłucz pod bieżącą wodą i pokrój w drobną kostkę.
Warzywa gotuj w ok. 200 ml wody, aż będą miękkie.
Do ugotowanych jarzyn dodaj przetarty szpinak i wszystko zmiksuj na gładką masę.
Kleik ryżowy wymieszaj w ok. 50 ml przegotowanej wody.
Do przetartych warzyw dodaj kleik ryżowy i masło albo oliwę z oliwek, a następnie jeszcze raz zagotuj potrawę.Źródło: Mam dziecko