Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 49
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 719
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 59
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 73
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 49
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 719
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 59
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 73
Składniki
Jarzyny umyj, obierz, opłucz i pokrój w drobną kostkę.
Cytrynę umyj pod bieżącą wodą, sparz wrzątkiem i przekrój na pół. Następnie z połówki wyciśnij trochę soku i skrop nim rybę.
Natkę pietruszki umyj, osusz i drobno posiekaj.
Warzywa i rybę włóż do ok. 300 ml wrzątku i gotuj, aż będą miękkie. Pod koniec dodaj szczyptę natki.
Zupkę zmiksuj, dodaj masło lub olej, a następnie znów zagotuj.Źródło: Mam dziecko