Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziołowe łódeczki ziemniaczane z piekarnika będą rewelacyjnym dodatkiem do każdego obiadu. Gwarantujemy, że cała rodzina będzie się nimi zajadać.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 516
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 565
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 123
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 516
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 565
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 123
Składniki
Ziemniaki dokładnie umyj. Możesz je obrać, chyba, że skórka wygląda dobrze, to nie musisz tego robić. Pokrój ziemniaki na średniej wielkości łódeczki. Włóż do miski z zimną wodą i odczekaj ok. godziny.
Ziemniaki dokładnie umyj. Możesz je obrać, chyba, że skórka wygląda dobrze, to nie musisz tego robić. Pokrój ziemniaki na średniej wielkości łódeczki. Włóż do miski z zimną wodą i odczekaj ok. godziny.
W międzyczasie piekarnik nagrzej do 180 stopni. Wsyp ziemniaczki na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia, tak aby jak najmniej się z sobą stykały. Piecz około 30 minut. Dopiero po wyjęciu z piekarnika obficie posyp je solą. Smacznego!