Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, szybka, zdrowa alternatywa zamiast masła na pieczywo !
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 3005
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154601
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 993
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 391
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 3005
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154601
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 993
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 391
Składniki
1. Cieciorkę namaczamy przez noc. 2. Na drugi dzień gotujemy do miękkości. 3. Do blendera wrzucamy ugotowaną i odcedzoną ciecierzycę, dodajemy musztardę i olej. Miksujemy. Doprawiamy czarną solą, pieprzem , kurkumą. 4. Ponownie blendujemy. * Jeśli konsystencja pasty będzie zbyt sucha można dodać trochę wody lub więcej oleju