Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uzywany glownie do owocow morza, ryb i drobiu.Specyficzny smak, dzieki anchovies.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 3322
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154620
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 996
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 397
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 3322
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154620
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 996
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 397
Składniki
Z masla, maki i smietany robimy kremowy sos, wrzucamy do niego skorupki homara i gotujemy na bardzo wolnym ogniu przez okolo 20 do 30 minut.
Pomidora, anchovies i homara miksujemy razem, dodajemy do sosu i doprawiamy bialym pieprzem.Gotujemy az bedzie mial konsystencje sosu.W ostaniej fazie gdy juz zdejmiemy sos z ognia, dodajemy wisniowke, szybko zagotowujem jeszcze raz. Dzieki wisniowce sos nabierze koralowego koloru.