Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny, smaczny i zdrowy dodatek do obiadu.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 228
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 96
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 27
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 27
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 228
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 96
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 27
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 27
Składniki
Buraki ugotować lub upiec w piekarniku.
Następnie buraczki należy zetrzeć na tarce na drobnych oczkach. Dodać sól, cukier, pieprz, skropić sokiem z cytryny lub octem jabłkowym oraz dodać kilka łyżeczek chrzanu (dodatki dozować według upodobań). Na koniec wszystkie składniki można zblendować dla uzyskania gładkiej masy. Życzę smacznego!