Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny, smaczny i zdrowy dodatek do obiadu.
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 44
Jeżeli macie ochotę zafundować sobie zdrowy obiad z eksperymentalnym twistem,...
Odsłon: 43
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 340
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 756
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 773
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 44
Jeżeli macie ochotę zafundować sobie zdrowy obiad z eksperymentalnym twistem,...
Odsłon: 43
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 340
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 756
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 773
Składniki
Buraki ugotować lub upiec w piekarniku.
Następnie buraczki należy zetrzeć na tarce na drobnych oczkach. Dodać sól, cukier, pieprz, skropić sokiem z cytryny lub octem jabłkowym oraz dodać kilka łyżeczek chrzanu (dodatki dozować według upodobań). Na koniec wszystkie składniki można zblendować dla uzyskania gładkiej masy. Życzę smacznego!