Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny dodatek do obiadu
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1796
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8802
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3159
Polecam.
Odsłon: 1975
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1796
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8802
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3159
Polecam.
Odsłon: 1975
Składniki
Buraki owinąłem każdy z osobna w folię aluminiową i piekłem przez 1,5 godziny w temperaturze 200°C. Ostudziłem ,obrałem i starłem na tarce o dużych oczkach razem z jabłkiem. Dodałem drobno posiekaną małą cebulę ,oliwę i doprawiłem do smaku solą ,cukrem ,pieprzem oraz sokiem z cytryny.