Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny dodatek do obiadu
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 966
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 818
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12563
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 966
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 818
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12563
Składniki
Buraki owinąłem każdy z osobna w folię aluminiową i piekłem przez 1,5 godziny w temperaturze 200°C. Ostudziłem ,obrałem i starłem na tarce o dużych oczkach razem z jabłkiem. Dodałem drobno posiekaną małą cebulę ,oliwę i doprawiłem do smaku solą ,cukrem ,pieprzem oraz sokiem z cytryny.