Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na kremowe buraczki, które będą świetnym dodatkiem do naszego obiadu.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1952
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1952
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Składniki
Buraczki gotujemy do uzyskania odpowiedniej miękkości.
Ugotowane buraczki po ostygnięciu obieramy i ucieramy na tarce. Do startych buraczków dodajemy 2 łyżeczki chrzanu, łyżkę jogurtu naturalnego, 1 - 2 łyżeczki octu jabłkowego i doprawiamy solą, pieprzem i stevią. Wszystko blindujemy na gładką masę.
Pietruszkę drobno siekamy i dodajemy do wcześniej przygotowanej masy. Wszystko jeszcze raz mieszamy. Życzę smacznego!