Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czerwoną kapustę zawsze robiłam z rodzynkami z mojego ulubionego przepisu babci. Tym razem skorzystałam z tego przepisu i też jest ok więc polecam.
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 61
Propozycja pysznej i łatwej w przygotowaniu sałatki na wakacyjnego grilla. Sa...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 15
Samo zdrowie na talerzu. Bogactwo witamin z nowalijek. Korzystajmyz uroków la...
Odsłon: 83
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 37
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 46
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 61
Propozycja pysznej i łatwej w przygotowaniu sałatki na wakacyjnego grilla. Sa...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 15
Samo zdrowie na talerzu. Bogactwo witamin z nowalijek. Korzystajmyz uroków la...
Odsłon: 83
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 37
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 46
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, zalać wodą tak aby pół kapusty było pod wodą, gotować ok 10-15 min.
Do kapusty dodać: starte jabłko, cukier i sól, gotować aż będzie miękka. Dodać ocet i pieprz. Cebulę (pokrojoną w drobną kosteczkę) zeszklić na smalcu, zasypać mąką; zrobić zasmażkę. Do kapusty dodać zasmażkę; mieszać aby nie przywarło, a zasmażka połączyła się z całą kapustą.