Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z kreacji mojego ulubionego szpinaku. Strasznie pyszne!!
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 16
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3300
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1307
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1860
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 607
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 16
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3300
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1307
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1860
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 607
Składniki
Szpinak przekladamy do garnka, odrobinke podlewamy woda, zagotowujemy i odparowujemy nadmiar sosu. Na malej patelni na maselku podsmazamy drobno pokrojony czosnek (cala glowka) z dodatkiem odrobiny Kucharka, nastepnie dodajemy go do szpinaku. Na duzej patelni rozpuszczamy pokrojony uprzednio serek Gorgonzola w 100ml slodkiejsmietanki. Sos powinien wyjsc w miare gesty. Do sosu przekladamy cala zawartosc garnka ze szpinakiem i jeszcze pare minutek posmazamy. Doprawiamy sola i gotowe. przesmaczne!!