Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z kreacji mojego ulubionego szpinaku. Strasznie pyszne!!
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 454
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 118
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 280
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 327
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 454
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 118
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 280
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 327
Składniki
Szpinak przekladamy do garnka, odrobinke podlewamy woda, zagotowujemy i odparowujemy nadmiar sosu. Na malej patelni na maselku podsmazamy drobno pokrojony czosnek (cala glowka) z dodatkiem odrobiny Kucharka, nastepnie dodajemy go do szpinaku. Na duzej patelni rozpuszczamy pokrojony uprzednio serek Gorgonzola w 100ml slodkiejsmietanki. Sos powinien wyjsc w miare gesty. Do sosu przekladamy cala zawartosc garnka ze szpinakiem i jeszcze pare minutek posmazamy. Doprawiamy sola i gotowe. przesmaczne!!