Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z kreacji mojego ulubionego szpinaku. Strasznie pyszne!!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Składniki
Szpinak przekladamy do garnka, odrobinke podlewamy woda, zagotowujemy i odparowujemy nadmiar sosu. Na malej patelni na maselku podsmazamy drobno pokrojony czosnek (cala glowka) z dodatkiem odrobiny Kucharka, nastepnie dodajemy go do szpinaku. Na duzej patelni rozpuszczamy pokrojony uprzednio serek Gorgonzola w 100ml slodkiejsmietanki. Sos powinien wyjsc w miare gesty. Do sosu przekladamy cala zawartosc garnka ze szpinakiem i jeszcze pare minutek posmazamy. Doprawiamy sola i gotowe. przesmaczne!!