Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do wędliny, do marynaty, do czego tylko chcesz. Ma lekko ostry, przełamany słodkością owoców smak. Dla mnie najlepsza. W pierwszych dniach smak jest bardzo ostry i wyrazisty, tak po tygodniu, kiedy już dobrze smaki się przegryzą, jest łagodna.
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 28
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 107
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 28
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 107
Składniki
Gorczycę zmielić w młynku lub blenderem. Przesypać do miski, dodać sól - wymieszać, zalać wodą i octem - wymieszać. Wstawić do lodówki na 24 godziny. Po 24 godzinach dodajemy marmoladę - mieszamy i przekładamy do słoiczków, zakręcamy i przechowujemy w lodówce.