Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do wędliny, do marynaty, do czego tylko chcesz. Ma lekko ostry, przełamany słodkością owoców smak. Dla mnie najlepsza. W pierwszych dniach smak jest bardzo ostry i wyrazisty, tak po tygodniu, kiedy już dobrze smaki się przegryzą, jest łagodna.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4070
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11160
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6408
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5429
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13392
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5162
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4070
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11160
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6408
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5429
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13392
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5162
Składniki
Gorczycę zmielić w młynku lub blenderem. Przesypać do miski, dodać sól - wymieszać, zalać wodą i octem - wymieszać. Wstawić do lodówki na 24 godziny. Po 24 godzinach dodajemy marmoladę - mieszamy i przekładamy do słoiczków, zakręcamy i przechowujemy w lodówce.