Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszyscy wiemy, ze domowe potrawy są najlepsze. Dzisiaj wiec proponuje Wam najłatwiejszy przepis na domowy majonez, który zrobicie w ekspresowym tempie. Tańszy niż kupny i bez konserwantów.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6208
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9124
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8724
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6208
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9124
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8724
Składniki
Wszystkie składniki na majonez przełożyć do wysokiego naczynia lub słoja i za pomoca ręcznego blendera, blendować do momentu połączenia się wszystkich składników i do momentu aż majonez zgęstnieje. Gotowy majonez przechowywać w zamkniętym, szczelnym naczyniu w lodowce. Gotowy majonez przechowywany w ten sposób powinien być zdatny do spożycia nawet do dwóch tygodni. Smacznego!