Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszyscy wiemy, ze domowe potrawy są najlepsze. Dzisiaj wiec proponuje Wam najłatwiejszy przepis na domowy majonez, który zrobicie w ekspresowym tempie. Tańszy niż kupny i bez konserwantów.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 94
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 94
Składniki
Wszystkie składniki na majonez przełożyć do wysokiego naczynia lub słoja i za pomoca ręcznego blendera, blendować do momentu połączenia się wszystkich składników i do momentu aż majonez zgęstnieje. Gotowy majonez przechowywać w zamkniętym, szczelnym naczyniu w lodowce. Gotowy majonez przechowywany w ten sposób powinien być zdatny do spożycia nawet do dwóch tygodni. Smacznego!