Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniale sprawdza się jako dodatek do drugiego dania, ale można go również zjeść solo... jest pyszny.
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 601
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 268
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 601
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 268
Składniki
Groszek cukrowy myjemy, obcinamy końcówki. Wodę z cukrem i solą doprowadzamy do wrzenia. Do wrzątku wrzucamy groszek, gotujemy 3- 4 minuty, odcedzamy i przelewamy zimną wodą, aby nie stracił koloru. Na patelni rozpuszczamy masło, dodajemy bułkę tartą. Całość podsmażamy 2- 3 minutki, do momentu zrumienienia bułki tartej. Smacznego.