Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne chrupiące domowe grzanki.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 59
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1788
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 59
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1788
Składniki
Bagietkę pokrój na paski na dowolnej grubości kromki . Czosnek obierz i natrzyj ząbkami kromki bagietki, następnie posyp ziołami prowansalskimi i skrop oliwą z oliwek.
Ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia .Piekarnik rozgrzej do 180 st. i zapiekaj grzanki około 5 minut do uzyskania odpowiedniej chrupkości . Grzanki podaj do zupy lub lecza.