Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne chrupiące domowe grzanki.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Bagietkę pokrój na paski na dowolnej grubości kromki . Czosnek obierz i natrzyj ząbkami kromki bagietki, następnie posyp ziołami prowansalskimi i skrop oliwą z oliwek.
Ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia .Piekarnik rozgrzej do 180 st. i zapiekaj grzanki około 5 minut do uzyskania odpowiedniej chrupkości . Grzanki podaj do zupy lub lecza.