Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie na patelni wylądowały tym razem mrożone gąski. W sosie śmietankowym ze świeżym koperkiem .
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 119
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 100
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 363
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 158
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 119
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 100
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 363
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 158
Składniki
U mnie gąski byly już podsmażone więc wystarczyło tylko chwilę je podsmażyć. Następnie dodajęmy pokrojoną drobno cebulkę , doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy ok. 5 minut i zalewamy śmietaną. Kiedy sos zaczyna robić się gęsty dodajemy pokrojony drobno koperek. Dusimy jeszcze chwilę. Najlepiej smakuje z ziemniakami lub plackami.