Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie na patelni wylądowały tym razem mrożone gąski. W sosie śmietankowym ze świeżym koperkiem .
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 98
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 74
Spaghetti carbonara to jedno z popularnych dań kuchni włoskiej. W oryginalnej...
Odsłon: 523
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 98
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 74
Spaghetti carbonara to jedno z popularnych dań kuchni włoskiej. W oryginalnej...
Odsłon: 523
Składniki
U mnie gąski byly już podsmażone więc wystarczyło tylko chwilę je podsmażyć. Następnie dodajęmy pokrojoną drobno cebulkę , doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy ok. 5 minut i zalewamy śmietaną. Kiedy sos zaczyna robić się gęsty dodajemy pokrojony drobno koperek. Dusimy jeszcze chwilę. Najlepiej smakuje z ziemniakami lub plackami.