Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie na patelni wylądowały tym razem mrożone gąski. W sosie śmietankowym ze świeżym koperkiem .
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 145
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9396
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 990
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 145
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9396
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 990
Składniki
U mnie gąski byly już podsmażone więc wystarczyło tylko chwilę je podsmażyć. Następnie dodajęmy pokrojoną drobno cebulkę , doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy ok. 5 minut i zalewamy śmietaną. Kiedy sos zaczyna robić się gęsty dodajemy pokrojony drobno koperek. Dusimy jeszcze chwilę. Najlepiej smakuje z ziemniakami lub plackami.