Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie na patelni wylądowały tym razem mrożone gąski. W sosie śmietankowym ze świeżym koperkiem .
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2394
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18139
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2394
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18139
Składniki
U mnie gąski byly już podsmażone więc wystarczyło tylko chwilę je podsmażyć. Następnie dodajęmy pokrojoną drobno cebulkę , doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy ok. 5 minut i zalewamy śmietaną. Kiedy sos zaczyna robić się gęsty dodajemy pokrojony drobno koperek. Dusimy jeszcze chwilę. Najlepiej smakuje z ziemniakami lub plackami.