Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie na patelni wylądowały tym razem mrożone gąski. W sosie śmietankowym ze świeżym koperkiem .
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 808
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425265
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10760
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 808
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425265
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10760
Składniki
U mnie gąski byly już podsmażone więc wystarczyło tylko chwilę je podsmażyć. Następnie dodajęmy pokrojoną drobno cebulkę , doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy ok. 5 minut i zalewamy śmietaną. Kiedy sos zaczyna robić się gęsty dodajemy pokrojony drobno koperek. Dusimy jeszcze chwilę. Najlepiej smakuje z ziemniakami lub plackami.