Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Farsz z czerwonej soczewicy. Świetny jako pasta do kanapek przy większej ilości.
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 1844
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1150
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 160
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 1844
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1150
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 160
Składniki
Ugotować soczewicę, odcedzić. Ugotowane i przestudzone jaja przekroić na pół, wyjąć żółtka. Przełożyć do naczynia soczewicę, żółtka, dodać pestki słonecznika, czosnek, doprawić solą i pieprzem, wlać olej. Zmiksować. Nadziewać białka jajek farszem, posypać czarnuszką i dowolnymi kiełkami.