Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Farsz z czerwonej soczewicy. Świetny jako pasta do kanapek przy większej ilości.
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3598
Czy kotlety z groszku muszą być nudne i bezsmakowe? Oczywiście, że nie! Ten p...
Odsłon: 14987
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3598
Czy kotlety z groszku muszą być nudne i bezsmakowe? Oczywiście, że nie! Ten p...
Odsłon: 14987
Składniki
Ugotować soczewicę, odcedzić. Ugotowane i przestudzone jaja przekroić na pół, wyjąć żółtka. Przełożyć do naczynia soczewicę, żółtka, dodać pestki słonecznika, czosnek, doprawić solą i pieprzem, wlać olej. Zmiksować. Nadziewać białka jajek farszem, posypać czarnuszką i dowolnymi kiełkami.