Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kandyzowane platki róz,pieknie wygladaja jako dekoracja do ciast ,deserów ,babeczek,tortów.Szybkie i proste w zrobieniu!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5620
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27121
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 62
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5620
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27121
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 62
Składniki
Blaszke wylozona papierem lub silikonowa mata posypujemy cukrem. Bialko lekko roztrzepujemy widelcem.Platki róz maczymy w bialku ,i lekko strzepujemy zeby za duzo bialka nie zostalo na platku i ukladamy na blaszce.Nastepnie posypujemy cukrem i suszymy przez 2 godz. termoobieg 60 stopni.
Doskonala dekoracja!Zapraszam!