Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kandyzowane platki róz,pieknie wygladaja jako dekoracja do ciast ,deserów ,babeczek,tortów.Szybkie i proste w zrobieniu!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 582
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11802
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13497
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2749
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 582
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11802
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13497
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2749
Składniki
Blaszke wylozona papierem lub silikonowa mata posypujemy cukrem. Bialko lekko roztrzepujemy widelcem.Platki róz maczymy w bialku ,i lekko strzepujemy zeby za duzo bialka nie zostalo na platku i ukladamy na blaszce.Nastepnie posypujemy cukrem i suszymy przez 2 godz. termoobieg 60 stopni.
Doskonala dekoracja!Zapraszam!