Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na smaczną kapustę na stół Wigilijny.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2268
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421442
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2076
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2268
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421442
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2076
Składniki
Wykonanie: Grzyby namoczyć na noc, następnie zalać 1 litrem wody i ugotować do miękkości z dodatkiem soli. Pod koniec gotowania wsypać płatki i gotować jeszcze przez 5 minut (w razie potrzeby dolać z czajnika gorącej wody) Kapustę opłukać, podgotować, odcedzić, ponownie zalać wodą i z przyprawami gotować do miękkości. Grzyby połączyć z kapustą, w razie potrzeby doprawić i podawać na stół Wigilijny. Gdy nam zostanie możemy na drugi dzień przysmażyć, okrasić obficie skwarkami i smacznie skonsumować.