Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na smaczną kapustę na stół Wigilijny.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 194
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3972
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 353
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 911
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 194
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3972
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 353
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 911
Składniki
Wykonanie: Grzyby namoczyć na noc, następnie zalać 1 litrem wody i ugotować do miękkości z dodatkiem soli. Pod koniec gotowania wsypać płatki i gotować jeszcze przez 5 minut (w razie potrzeby dolać z czajnika gorącej wody) Kapustę opłukać, podgotować, odcedzić, ponownie zalać wodą i z przyprawami gotować do miękkości. Grzyby połączyć z kapustą, w razie potrzeby doprawić i podawać na stół Wigilijny. Gdy nam zostanie możemy na drugi dzień przysmażyć, okrasić obficie skwarkami i smacznie skonsumować.