Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na smaczną kapustę na stół Wigilijny.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4174
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 672
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17384
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3248
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 212
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4174
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 672
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17384
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3248
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 212
Składniki
Wykonanie: Grzyby namoczyć na noc, następnie zalać 1 litrem wody i ugotować do miękkości z dodatkiem soli. Pod koniec gotowania wsypać płatki i gotować jeszcze przez 5 minut (w razie potrzeby dolać z czajnika gorącej wody) Kapustę opłukać, podgotować, odcedzić, ponownie zalać wodą i z przyprawami gotować do miękkości. Grzyby połączyć z kapustą, w razie potrzeby doprawić i podawać na stół Wigilijny. Gdy nam zostanie możemy na drugi dzień przysmażyć, okrasić obficie skwarkami i smacznie skonsumować.