Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4446
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1453
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 398
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4446
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1453
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 398
Składniki
Kapustę opłukałem i grubo poszatkowałem. Cebulę i czosnek drobno posiekałem i zeszkliłem na oleju. Dodałem kapustę ,dusiłem ją przez chwilę ,po czym dodałem bulion. Przyprawiłem solą ,pieprzem i gałką muszkatołową. Gotowałem pod przykryciem 10 min. W tym czasie drobno pokroiłem szczypiorek. Orzeszki posiekałem nożem. Podduszoną kapustę lekko zmiksowałem dodałem 1/2 łyżki śmietany ,wymieszałem i ponownie zagotowałem. Na koniec dodałem szczypiorek i orzeszki. Przyprawiłem do smaku solą ,pieprzem i polałem resztą śmietany.