Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek zamiast ziemniaków - do ryby albo mięsa z grilla.
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 45
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 105
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10327
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 109
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 987
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 45
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 105
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10327
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 109
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 987
Składniki
Pęczak ugotuj w osolonej wodzie al dente .
Pieczarki i cukinię zetrzyj na tarce , podsmaż na margarynie , dodaj troszkę wody uduś. Dodaj serek aby powstał kremowy sos.
Teraz dopraw pieprzem , solą dodaj kaszę pęczak, wymieszaj. Podawaj z mięsem z grilla , rybą albo samo. Smacznego !!