Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na prosty i szybki w przygotowaniu lekki sos czosnkowo - koperkowy na bazie jogurtu naturalnego. Smaczny i bardzo aromatyczny :)
Burgery z szarpana wieprzowiną zachwyciły mnie smakiem są pyszne,sycące i gwa...
Odsłon: 298
To danie to wyjątkowo aromatyczna i soczysta warstwowa pieczeń, która zachwyc...
Odsłon: 6474
Czy można zrobić pączki w tak prosty sposób? Oczywiście! A do tego wychodzą z...
Odsłon: 38
Burgery z szarpana wieprzowiną zachwyciły mnie smakiem są pyszne,sycące i gwa...
Odsłon: 298
To danie to wyjątkowo aromatyczna i soczysta warstwowa pieczeń, która zachwyc...
Odsłon: 6474
Czy można zrobić pączki w tak prosty sposób? Oczywiście! A do tego wychodzą z...
Odsłon: 38
Składniki
Do miseczki wlewamy jogurt naturalny (najlepiej gęsty), koperek drobno siekamy i dodajemy do jogurtu. Następnie dodajemy 2 przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku i łyżeczkę octu jabłkowego. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy, a na koniec doprawiamy solą, białym pieprzem oraz dosładzamy cukrem brzozowym. Jeszcze raz mieszamy i gotowe! Sos jest idealny do kanapek, sałaty, mizerii, a także frytek oraz pizzy - świeży, lekki i bardzo aromatyczny. Życzę smacznego! :)