Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) Doskonały dodatek do obiadu.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 257
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1075
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 73
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 257
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1075
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 73
Składniki
Marchew obrałem i pokroiłem w plasterki. Ugotowałem al dente w lekko osolonej wodzie i osączyłem. W rondelku roztopiłem masło ,wrzuciłem marchew i przeciśnięty przez praskę czosnek. Dodałem bułkę tartą i smażyłem aż bułka nabrała złotego koloru. Do smaku doprawiłem solą i pieprzem.