Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) Doskonały dodatek do obiadu.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11961
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16479
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11961
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16479
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Składniki
Marchew obrałem i pokroiłem w plasterki. Ugotowałem al dente w lekko osolonej wodzie i osączyłem. W rondelku roztopiłem masło ,wrzuciłem marchew i przeciśnięty przez praskę czosnek. Dodałem bułkę tartą i smażyłem aż bułka nabrała złotego koloru. Do smaku doprawiłem solą i pieprzem.