Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pstrąg ma smaczne i dość chude mięso jest mało ościsty i delikatny. Doskonale nadaje się do pieczenia i na grilla. Po upieczeniu jest jędrny i soczysty. Jednak żeby ryba była smaczna trzeba odpowiednio ją zamarynować najlepiej kilka godzin przed pieczeniem lub grillowaniem.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8498
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1242
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10179
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4636
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 692
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8498
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1242
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10179
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4636
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 692
Składniki
Oliwę, musztardę, ocet, przeciśnięty przez praskę czosnek, cukier , curry, pieprz i sól mieszamy razem i nacieramy ryby. Cytrynę i limonkę kroimy w plastry i wkładamy między ryby. Posypujemy świeżymi ziołami. Tak przygotowaną rybę wkładamy na kilka godzin do lodówki.