Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pstrąg ma smaczne i dość chude mięso jest mało ościsty i delikatny. Doskonale nadaje się do pieczenia i na grilla. Po upieczeniu jest jędrny i soczysty. Jednak żeby ryba była smaczna trzeba odpowiednio ją zamarynować najlepiej kilka godzin przed pieczeniem lub grillowaniem.
Proste,pożywne i przepyszne danie.
Odsłon: 851
Tej marynaty używam do grillowanego mięsa lub poprostu do dań z piekarnika. J...
Odsłon: 49101
Proste ciasto bez pieczenia o smaku kawy cappuccino. Bazą ciasta są biszkopty...
Odsłon: 800
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 4900
Proste ciasto bez pieczenia o smaku kawy cappuccino. Bazą ciasta są biszkopty...
Odsłon: 800
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 4900
Składniki
Oliwę, musztardę, ocet, przeciśnięty przez praskę czosnek, cukier , curry, pieprz i sól mieszamy razem i nacieramy ryby. Cytrynę i limonkę kroimy w plastry i wkładamy między ryby. Posypujemy świeżymi ziołami. Tak przygotowaną rybę wkładamy na kilka godzin do lodówki.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Młoda kapusta zasmażana z boczkiem
Dodatki
Młoda kapusta na rzadko
Dodatki
Śledzie kiszone
Dodatki
Sos winegret w kilku wariantach
Młoda kapusta zasmażana z boczkiem
Młoda kapusta zasmażana z boczkiem i koperkiem. Świetnie smakuje i jest prost...
Odsłon: 297
Młoda kapusta na rzadko
Dziś poleca się młoda kapusta ugotowana na rzadko w sam raz do ziemniaków lub...
Odsłon: 166