Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Migdałowa kruszonka dodaje każdemu wypiekowi chrupkości a do tego kusząco pachnie masłem i migdałami , kruszonka dobrze łączy się z mąka i migdałami bo mieszam ją z gorącym roztopionym masłem .
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Do miski przesiej mąkę, dodaj cukier, cukier waniliowy i płatki migdałowe, wymieszaj, masło rozpuść i wlej do mąki i wymieszaj najpierw łyżką a następnie rękami zagnieść kruszonkę .
Gotową kruszonkę wstaw do lodówki na 15 minut, następnie posyp schłodzoną kruszonką ciasto i upiec .