Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie nadzienie zrobiłam tym razem do pieczonego ziemniaka, który jest zawsze moim prostym rozwiązaniem na posiłek nie wymagający wiele czasu na wykonanie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8665
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1273
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10293
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4671
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 747
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8665
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1273
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10293
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4671
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 747
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę a pora w plasterki. Plasterki boczku kroimy w średniej wielkości kawałki i smażymy na rozgrzanym oleju aż się zarumienią.
Do boczku dodajemy cebulę i również smażymy do zrumienienia.
Dodajemy pokrojone w plastry pieczarki i smażymy 1-2 minuty.
Dodajemy pora i smażymy.
Kiedy pieczarki dobrze się wymieszają z pozostałymi składnikami, przykrywamy i chwilę dusimy pod przykryciem(10 minut). Doprawiamy solą i pieprzem.
Tak przygotowane nadzienie użyłam do pieczonego ziemniaka.