Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy z nas kiedyś miał początki w kuchni, a zadaniem doświadczonych jest dzielenie się informacjami jak prawidłowo przyrządzać dania.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 182
Polecam.
Odsłon: 863
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 157
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9272
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 182
Polecam.
Odsłon: 863
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 157
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9272
Składniki
Mąkę wsypujemy do miski, dodajemy jaja i mieszamy. Następnie dolewamy (mleko), olej, szczyptę soli, stopniowo wodę i mieszamy do powstania lejącej się konsystencji. W razie potrzeby dodawać więcej wody. Na rozgrzanej patelni bez tłuszczu smażymy naleśniki po ok 2 min na jedną stronę.