Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy z nas kiedyś miał początki w kuchni, a zadaniem doświadczonych jest dzielenie się informacjami jak prawidłowo przyrządzać dania.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 17754
Pasta jajeczna to pyszny dodatek do kanapek. Za czasów studiów robiłam ją prz...
Odsłon: 40
To smaczna i zdrowa przekąska. Idealna jako lunch do pracy czy szkoły - ja za...
Odsłon: 17
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 79
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 17754
Pasta jajeczna to pyszny dodatek do kanapek. Za czasów studiów robiłam ją prz...
Odsłon: 40
To smaczna i zdrowa przekąska. Idealna jako lunch do pracy czy szkoły - ja za...
Odsłon: 17
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 79
Składniki
Mąkę wsypujemy do miski, dodajemy jaja i mieszamy. Następnie dolewamy (mleko), olej, szczyptę soli, stopniowo wodę i mieszamy do powstania lejącej się konsystencji. W razie potrzeby dodawać więcej wody. Na rozgrzanej patelni bez tłuszczu smażymy naleśniki po ok 2 min na jedną stronę.