Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy ocet ze świeżą miętą, skórką cytrynową i rodzynkami.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 760
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2079
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4069
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4069
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 760
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2079
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4069
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4069
Składniki
Butelkę wyparzam. Miętę myję i suszę. Cytrynę zalewam wrzącą wodą, szoruję szczoteczką. Obieram skórkę. Rodzynki myję w ciepłej wodzie. Wszystkie składniki umieszczam w butelce. Delikatnie zalewam octem. Zamykam korkiem. Odkładam w ciemne, ciepłe miejsce.
Rozpoczynam odliczanie. Kilka tygodni. Poczekam pewnie 2-2,5 miesiąca.