Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna z awokado to smaczne smarowidło do pieczywa , które zrobisz w kilka minut , idealne do pracy na drugie śniadanie czy do zabrania na piknik ,
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 164
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 23
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17380
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 164
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 23
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17380
Składniki
Jajka ugotuj na twardo , ostudź , obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach . Miękkie awokado przekrój na pół , usuń pestkę , wydrąż za pomocą łyżki i rozgnieść widelcem . Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i starty na tarce żółty ser.
Wszystkie składniki połącz ze sobą , dodaj majonez , sok z cytryny oraz dopraw do smaku solą i pieprzem . Wymieszaj . Opcjonalnie możesz dodać pokrojony świeży koperek .