Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna z awokado to smaczne smarowidło do pieczywa , które zrobisz w kilka minut , idealne do pracy na drugie śniadanie czy do zabrania na piknik ,
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2276
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2276
Składniki
Jajka ugotuj na twardo , ostudź , obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach . Miękkie awokado przekrój na pół , usuń pestkę , wydrąż za pomocą łyżki i rozgnieść widelcem . Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i starty na tarce żółty ser.
Wszystkie składniki połącz ze sobą , dodaj majonez , sok z cytryny oraz dopraw do smaku solą i pieprzem . Wymieszaj . Opcjonalnie możesz dodać pokrojony świeży koperek .