Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna z awokado to smaczne smarowidło do pieczywa , które zrobisz w kilka minut , idealne do pracy na drugie śniadanie czy do zabrania na piknik ,
Super propozycja na kolację, do pracy lub na różne inne okazje.
Odsłon: 4742
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 3680
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1414
Świąteczne smaki.
Odsłon: 32
Super propozycja na kolację, do pracy lub na różne inne okazje.
Odsłon: 4742
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 3680
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1414
Świąteczne smaki.
Odsłon: 32
Składniki
Jajka ugotuj na twardo , ostudź , obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach . Miękkie awokado przekrój na pół , usuń pestkę , wydrąż za pomocą łyżki i rozgnieść widelcem . Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i starty na tarce żółty ser.
Wszystkie składniki połącz ze sobą , dodaj majonez , sok z cytryny oraz dopraw do smaku solą i pieprzem . Wymieszaj . Opcjonalnie możesz dodać pokrojony świeży koperek .