Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Makrele pozbawiamy kręgosłupa i ości, dzielimy na mniejsze kawałki. Ser żółty ścierami na tarce na drobnych oczkach (możemy użyć dowolnego sera). Rybę i ser łączymy z majonezem w misce ugniatając widelcem, doprawiamy do smaku sola i pieprzem. Na samym końcu dodajemy posiekany szczypiorek.