Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta twarogowa z ogórkiem i koperkiem

Pasta twarogowa z ogórkiem i koperkiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 297 Ocena: 5391

Dodano:

Odsłon: 2572

Szybka pasta do chlebka z dużą ilością koperku :)

Składniki

  • Twaróg (u mnie półtłusty) 250 g
  • Ogórki kiszone 2-3 szt
  • Koperek świeży,pęczek
  • Jogurt naturalny, 2-3 łyżki
  • pieprz,sól do smaku
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Twaróg rozgnieść widelcem dodając jogurt..
    Ogórki zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
    Koperek drobno posiekać.

    Wszystkie składniki wymieszać razem doprawiając pieprzem i solą,smacznego:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (26)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń