Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i delikatna pasta z awokado:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Wyjąć pestkę z awokado.Miąższ wybrać do miski. Cebulkę i papryczkę drobno pokroić w kostkę,czosnek przecisnąć przez praskę. Kukurydzę odcedzic i dodać 4 łyżki do awokado. Wsypać łyżkę czosnku niedźwiedziego ,dać sok z cytryny,sól i pieprz. Awokado rozgnieść na miazgę widelcem,wymieszać z pozostałymi składnikami ,doprawić do smaku. Dać do lodówki na pół godz.żeby smaki przeszły sobą.
Smacznego życzę!