Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i delikatna pasta z awokado:)
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 27
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3503
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 112
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 839
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 27
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3503
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 112
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 839
Składniki
Wyjąć pestkę z awokado.Miąższ wybrać do miski. Cebulkę i papryczkę drobno pokroić w kostkę,czosnek przecisnąć przez praskę. Kukurydzę odcedzic i dodać 4 łyżki do awokado. Wsypać łyżkę czosnku niedźwiedziego ,dać sok z cytryny,sól i pieprz. Awokado rozgnieść na miazgę widelcem,wymieszać z pozostałymi składnikami ,doprawić do smaku. Dać do lodówki na pół godz.żeby smaki przeszły sobą.
Smacznego życzę!