Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i delikatna pasta z awokado:)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 98442
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1939
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5783
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5785
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 98442
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1939
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5783
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5785
Składniki
Wyjąć pestkę z awokado.Miąższ wybrać do miski. Cebulkę i papryczkę drobno pokroić w kostkę,czosnek przecisnąć przez praskę. Kukurydzę odcedzic i dodać 4 łyżki do awokado. Wsypać łyżkę czosnku niedźwiedziego ,dać sok z cytryny,sól i pieprz. Awokado rozgnieść na miazgę widelcem,wymieszać z pozostałymi składnikami ,doprawić do smaku. Dać do lodówki na pół godz.żeby smaki przeszły sobą.
Smacznego życzę!