Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do makaronów i nie tylko.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1259
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 633
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1362
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1259
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 633
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1362
Składniki
Jarmuż umyć, osuszyć i zblendować. Dodać zmiażdżony czosnek, sok z cytryny, olej, orzechy i utrzeć blenderem. Jeżeli masa jest zbyt sucha dodać więcej oleju, doprawić do smaku, dokładnie wymieszać i przełożyć do słoiczka i wstawić do lodówki. Używać jako sosu do makaronu, do kanapek lub na pizzę.