Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do makaronów i nie tylko.
Jarmuż umyć, osuszyć i zblendować. Dodać zmiażdżony czosnek, sok z cytryny, olej, orzechy i utrzeć blenderem. Jeżeli masa jest zbyt sucha dodać więcej oleju, doprawić do smaku, dokładnie wymieszać i przełożyć do słoiczka i wstawić do lodówki. Używać jako sosu do makaronu, do kanapek lub na pizzę.
Każdy, kto lubi czosnek, pokocha tę roślinę! Niezwykle aromatyczna, a mimo to...
Odsłon: 5861
Tiramisu to klasyczny, włoski deser, co nie znaczy, że nie można go modyfikow...
Odsłon: 582
Lekka, aromatyczna i pożywna zupa z kapustą Pak Choi, jajkiem i makaronem. Je...
Odsłon: 52
Tiramisu to klasyczny, włoski deser, co nie znaczy, że nie można go modyfikow...
Odsłon: 582
Lekka, aromatyczna i pożywna zupa z kapustą Pak Choi, jajkiem i makaronem. Je...
Odsłon: 52
Składniki
Jarmuż umyć, osuszyć i zblendować. Dodać zmiażdżony czosnek, sok z cytryny, olej, orzechy i utrzeć blenderem. Jeżeli masa jest zbyt sucha dodać więcej oleju, doprawić do smaku, dokładnie wymieszać i przełożyć do słoiczka i wstawić do lodówki. Używać jako sosu do makaronu, do kanapek lub na pizzę.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Wędzonka wieprzowa.
Dodatki
Kapusta czerwona zasmażana
Dodatki
Ciapkapusta
Dodatki
Ciasto na pierogi bez dodatku jajka
Wędzonka wieprzowa.
Efekt dzisiejszego wędzenia bardzo smacznej kolejnej wędzonki :) Wędzona met...
Odsłon: 11
Kapusta czerwona zasmażana
Urozmaici smak niemal każdej potrawy. Doskonale komponuje się z roladą oraz...
Odsłon: 184