Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne i smaczne pieczarki do obiadu.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1726
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15140
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3755
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8931
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1726
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15140
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3755
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8931
Składniki
Wykonanie: Pieczarki oczyścić, pokroić, podlać winem i udusić do miękkości na małym ogniu. Po odparowaniu wina połączyć z ketchupem, posiekaną natka pietruszki, doprawić do smaku i podawać z pieczywem.