Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa mieszanka ziół do gulaszu.
moździerz
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Te ziarna przypraw, które są w całości podpraża się najpierw na suchej patelni. Potem tłucze się je w moździerzu na proszek. Pozostałe przyprawy praży się krócej aby wydobyć ich aromat ale ich nie spalić. Całość jeszcze rozciera się w moździerzu na proszek. Smacznego :)