Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jeśli macie "wolne" białko polecam zrobić posypkę do ciasta. Z jednego białka wychodzi mnóstwoooo serduszek, przyznam że mnie pod koniec już sie nie chciało wyciskać
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6655
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154832
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1045
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 470
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6655
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154832
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1045
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 470
Składniki
białko roztrzepujemy dodajemy stopniowo cukier puder ucierając łyżeczką aż powstanie się gęsty lukier. Następnie dodajemy czerwony barwnik; mieszamy.
Wkładamy do foliowej torebki, odcinamy róg. Jesli chcemy male serduszka to malutki. Wyciskamy w kształcie litery "V" na papierze do pieczenia i zostawiamy aż wyschną i gotowe!
Posypkę przesypujemy do papierowej torebki lub słoiczka.