Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jeśli macie "wolne" białko polecam zrobić posypkę do ciasta. Z jednego białka wychodzi mnóstwoooo serduszek, przyznam że mnie pod koniec już sie nie chciało wyciskać
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47726
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165587
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 386
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 100
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47726
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165587
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 386
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 100
Składniki
białko roztrzepujemy dodajemy stopniowo cukier puder ucierając łyżeczką aż powstanie się gęsty lukier. Następnie dodajemy czerwony barwnik; mieszamy.
Wkładamy do foliowej torebki, odcinamy róg. Jesli chcemy male serduszka to malutki. Wyciskamy w kształcie litery "V" na papierze do pieczenia i zostawiamy aż wyschną i gotowe!
Posypkę przesypujemy do papierowej torebki lub słoiczka.