Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla mnie najlepszy jest serwowany z jajkami sadzonymi i ziemniakami, ale stanowi również doskonały dodatek do mięs pieczonych.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Składniki
Marchewkę obrać, umyć i zetrzeć na wiórki na tarce o małych oczkach.
Natkę pietruszki umyć i posiekać.
Wodę zagotować, dodać do niej marchewkę i natkę, gotować przez około 5 minut.
Dodać chrzan i sól do smaku, gotować jeszcze przez około 3 minuty.
Mąkę rozprowadzić w mleku, wlać do gotującego się sosu, doprowadzić do wrzenia i gotować jeszcze przez około 1 minutę.