Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla mnie najlepszy jest serwowany z jajkami sadzonymi i ziemniakami, ale stanowi również doskonały dodatek do mięs pieczonych.
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 267
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 376
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 472
Polecam.
Odsłon: 827
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 267
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 376
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 472
Polecam.
Odsłon: 827
Składniki
Marchewkę obrać, umyć i zetrzeć na wiórki na tarce o małych oczkach.
Natkę pietruszki umyć i posiekać.
Wodę zagotować, dodać do niej marchewkę i natkę, gotować przez około 5 minut.
Dodać chrzan i sól do smaku, gotować jeszcze przez około 3 minuty.
Mąkę rozprowadzić w mleku, wlać do gotującego się sosu, doprowadzić do wrzenia i gotować jeszcze przez około 1 minutę.